[開箱] 今日去深水步 入左隻4Port 5V 2.4A 旅行用叉電器

外置火牛 幾好 而且可以旅行用 叉埋相機都得  48Watt

盒面冇港行 label....新高登貨 ??

回覆 2# imax
係新高登果間專門店....呢間有港行貼紙咩? 我上官網睇 果間野 的確係經銷商黎

4月時已經淘左隻,見佢外置牛換到插頭先買,99人仔算ok啦

回覆  imax
係新高登果間專門店....呢間有港行貼紙咩? 我上官網睇 果間野 的確係經銷商黎 ...
Clarkson0729 發表於 2014-12-29 00:11

嗰間專門店因為早兩三年前已售 orico 啲貨, 未有公司同佢爭, 見到有啲牛二腳的都係行貨咩

依家多咗間 top winner 做行貨, 有貼 label , 啲牛全部三脚插的

師兄~ 請問真實體積有幾大?

回覆 1# Clarkson0729
這隻每個 port 都有晶片識別,適合同時充四款蘋果產品。
如果充 android 手機個晶片識別有點浪費,
吾知充三星平板會否沒法識別充電?
這個用大變壓器,旅行會否有點大,好像用 dcap 5S較輕便。
但樓主如要同時充4款蘋果產品就只有用4s。

回覆 5# imax
三腳插 但都係8字插落隻牛到 冇分別...
回覆 6# Kairan
普通卡片大細
高就有一個5毫子咁啦

回覆 7# KEPCH
其實我唔明佢個晶片識別有乜用途 我剩係知叉到我手提 an平板 相機....