想買個耳機打機用,求幫下眼

上網睇左好耐,暫時睇中幾個
Sennheiser pc363d
Beyerdynamic DT 770 PRO
Steelseries Siberia Elite Prism
Audio Technica ATH-A900X+sound blaster z
還是有其他更好既推薦
Budget:$1500左右

sennheiser HD558  再加 呢隻mic
http://www.amazon.com/Zalman-Zm- ... amp;keywords=zalman

應該$1000 左右就做到PC360 效果 but i'm not sure
[我用緊PC360]

又唔係聽歌,個價唔值
打機最緊要空間感同震撼,耳機帶唔到俾你,幾錢都無用,用5舊以下果D好過

應該$1000 左右就做到PC360 效果 but i'm not sure
[我用緊PC360] ...
wkg0724 發表於 2014-12-29 20:27

點睇pc363d同g4me zero?
呢兩個好似新d

又唔係聽歌,個價唔值
打機最緊要空間感同震撼,耳機帶唔到俾你,幾錢都無用,用5舊以下果D好過 ...
terrydboy 發表於 2014-12-29 20:33

我打fps多,想有清晰既定位
如果500下有咩推薦
暫時未有sound card

點睇pc363d同g4me zero?
呢兩個好似新d
climbya1285 發表於 2014-12-29 21:32

唔知 :9未用過
但係個人認為PC360 已經好好用

回覆 5# climbya1285

你主要係聽到敵人動靜,需要機械感重果D耳機,而不是人聲為重果D,明顯500舊樓下已得,因為講求人聲好果D先貴
philips果D耳機都可以推薦,我自己就用便D果款入耳SHE9000,都玩得幾好

回覆  climbya1285

你主要係聽到敵人動靜,需要機械感重果D耳機,而不是人聲為重果D,明顯500舊樓下已得,因 ...
terrydboy 發表於 2014-12-29 22:14

入耳都做到呢d效果?

[我用緊PC360] ...
wkg0724 發表於 2014-12-29 20:27

HD598有冇咩唔同?

HD598有冇咩唔同?
climbya1285 發表於 2014-12-29 23:37

hd558 好似話有得整走FOAM 跟住整到好似HD598咁