[開箱] Cool X Speed X幻影 Tricolor Backlight Gaming Keyboard

無無聊聊起淘寶到買左個¥69 鍵盤,
見個介紹話係機械鍵盤嚟,就想買嚟玩下!
貨已到,個包裝都幾唔錯
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 1.jpg

開盒,有個套包住
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 2.jpg

好重手的鍵盤,原來係因為個背板係金屬做
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 3.jpg

鍵盤正面
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 4.jpg

同我自己本身用緊ge Ducky Zero 比較
大細差唔多
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 5.jpg

熄燈下ge效果,好正
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 7.jpg

最後嚟睇下唔知堅定流ge機械鍵盤個構造 【唔識分真假,有無師兄可以教教我
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 6.jpg

整體嚟講,呢個鍵盤ge設計認真唔錯,
特別係¥69,有疑似機械鍵盤,
仲要用金屬背板,已經可以接受,唔錯唔錯!
小小分享,謝謝各位收睇!
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 4.jpg
Cool X Speed Tricolor Backlight Gaming Keyboard 5.jpg

低...我都想買來試試...可以PM LINK嗎?

跟據提示:
http://detail.tmall.com/item.htm ... amp;_u=u1fs8ec87c93

不過睇評語就...

暫時感覺良好,起無期待過¥69會有咩質素ge情況下,已經收貨

cool speed... 涼快?

外型抄dell, 疑似機械軸, 有背光... 咁69人仔又幾抵....

(其實睇落個 "軸" 下面好似係薄膜)

睇左條LINK,呢個野只係有條"軸"的膠膜鍵盤

69$

唔理啦,反正都係俾細妹用,¥69平平地,睇得又好打,算啦

其實佢張圖都寫明係“機械結構鍵盤”,唔係“機械開關鍵盤”。不過呢個價位,只要係唔太差既薄膜,我覺得都可以接受(如果耐用既話)。