請指教有沒有哪一隻4port既usb charger係無電流聲的?

早排見網友推介anker desktop charger
買左佢, 但發現佢有電流聲
(個人對微少既嘈音都好敏感)

所以想指教有邊隻4PORT的USB CHARGER係無電流聲的?
最好4個PORT中同時插兩個PORT都可以同時輸出2.1A

價錢無所謂, 最緊要無聲
先行感謝

早排見網友推介anker desktop charger
買左佢, 但發現佢有電流聲
(個人對微少既嘈音都好敏感)

所以想指教 ...
akitohk 發表於 2014-12-30 03:07

講吓要靜到咩嘢 level, 例如 : 深夜耳朵貼實火牛要粒聲都冇咁樣

via HKEPC Reader for Android

講吓要靜到咩嘢 level, 例如 : 深夜耳朵貼實火牛要粒聲都冇咁樣

via HKEPC Reader for Android ...
imax 發表於 2014-12-30 15:21

最好耳邊都無聲XD
因為anker這隻我晚上相距一米多都聽到電流聲

最好耳邊都無聲XD
akitohk 發表於 2014-12-30 15:58

Anker 口碑好好㗎喎, 如果拆得開加些熱溶膠封晒全部線圈

或者唔駛浪費部正牛, 等我今晚深夜聽吓新買隻牛有冇聲先

via HKEPC Reader for Android

D高頻聲要後生仔至聽到, 老人家聽唔到.

以前部舊LINEAR POWER SUPPLY, 有次朋友個仔來(中學生)話我部POWER SUPPLY好嘈, 用SCOPE睇, 原來在某D loading會起振, 用咗好多年都唔知.

最好耳邊都無聲XD
akitohk 發表於 2014-12-30 15:58

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

試咗新買哩個牛差住電, 我貼實耳仔靜如深海, 或許我聽力差都未定

全真心話 ~~ 唔知你信唔信  

ANKER 我聽唔到有聲既

ANKER 我聽唔到有聲既
超新手達人 發表於 2015-1-2 10:30

X2

聽到maxbook pro 火牛嘅高頻聲