想買 FujiXerox DocuPrint P255 dw

我想買 Fuji DocuPrint P255 dw,但我好似唔見有得download driver for Mac 10.10 (Yosemite)?
有無Ching 成功係Yosemite 都可以正常運作到?

Thanks!

https://www.fujixeroxprinters.co ... ocuPrintP255dw.aspx

P255dw唔清楚
但係我用緊CP215w, Mac OS X Yosemite正常

點解唔買新果部225D 呢??就買printer 想學野

tyt01341 發表於 2015-4-15 22:23

你指呢部?
http://www.fujixeroxprinters.com ... cuPrintP225ddb.aspx

但P225D 好似唔係 SLED 技術wor....  我見P255 dw就係   
(我唔係好識係D咩來. SLED係咪好D呢?..)

同埋呢部225D係咪無 Wifi (電腦直接印)?

回覆 4# ayacalip

係呢部丫
但係呢部新好多
佢好似有WIFI VERSION
佢用咩技術就唔識
不過個粉盒都同之前唔同左好多

tyt01341 發表於 2015-4-15 22:23

225D仲低級
而家225D係Brother OEM, 唔係Fuji Xerox自己
打印質素

你指呢部?

但P225D 好似唔係 SLED 技術wor....  我見P255 dw就係   
(我唔係好識係D咩來. SLED係 ...
ayacalip 發表於 2015-4-15 22:51

SLED好D就唔一定
但係P255dw原生1200dpi一定印得比P225d靚
我以前用過Brother, 印字係好靚, 但係一印圖

回覆 1# ayacalip

我用緊...OS 10.10 ok no problem

代用粉盒 $50蚊一個,質素高

PS自己用緊

回覆  ayacalip

我用緊...OS 10.10 ok no problem
Andysland 發表於 2015-4-16 10:40

thanks!!!! 咁我放心買

CHING係咪直接就咁裝10.9 Mavericks 個 Driver 就得?我見台灣官網有得下載