[開箱] 無聊一開:挨PAD

岩岩去荃新2睇戲, 咁睇前就去FRXXMXX睇下
上次問過店員有冇呢個PAD散賣,果陣話冇, 今次唔同店員,有 !!

$198 帶左回家 加多0.5要購物袋
另外新板既扶手舒服好多,自己的其中一個已經甩左螺絲滑左啞, 佢話有得散買, $100一個
唔知係咪MATCH, 店員畀左粒螺絲我返去試下位先, 岩先買0.0V

迷之聲: X 咁既垃圾都好開箱? 呃POST啊?

"安裝"完成
呢個高度係個頭掂住, 我腰短, 矮麻XD)

再將原本有的PAD加埋上去, 而家超舒服, 護晒頸同頭

而家真係名付其實的挨PAD啊XD

看來好舒服不過如果夏天會唔會好熱架?

看來好舒服不過如果夏天會唔會好熱架?
pop 發表於 2015-4-21 22:34

Um...唔知啊,我屋企唔會有呢個問題...而家呢個天氣已開冷氣

(Sent from HKEPC iPhone app)

Um...唔知啊,我屋企唔會有呢個問題...而家呢個天氣已開冷氣

(Sent from HKEPC iPhone app) ...
Maze 發表於 21-4-2015 22:38

甘早已經開冷氣....  唔怪得知了...

皮質  我都怕熱

皮質  我都怕熱
lemoncall 發表於 2015-4-22 09:35

嗯,有可能, 但因為我屋企成日好早就會開冷氣, 所以冇呢個問題.
有D師兄, 就會考慮佢熱
不過我用落覺得同普通綿質椅個溫度都唔會差好遠, 佢散熱都好快呢

丫..大家好似FOCUS左落張椅 我個貼係FOR個頭枕的><

我係12蚊店買左個骨型頭枕

我以為 IPAD, HAHA

我以為 IPAD, HAHA
on9kim 發表於 2015-4-24 23:19

一挨落去可能彎咗

其實樓主嗰隻係點"安裝"㗎?