請問邊到有得賣機械鍵盤用既"香港版透光倉頡鍵帽"

請問邊到有得賣機械鍵盤用既"香港版透光倉頡鍵帽"

小弟我用緊 razer blackwidow ultimate ,

全英文版,但係上面冇左D倉頡碼好唔習慣,

雖然基本都背熟哂D倉頡碼,

但有時都會唔記得,始終都要望一望,

亦都有貼過倉頡碼貼紙,但禁多見次好快就甩哂,而且貼紙凸出黎手感唔好,

上網見到有Ducky Shine出既"香港版透光倉頡鍵帽"好似係話47key既,

上網揾左好耐都見唔到話邊到有得賣,亦唔想出到去揾白行白撞最後得個吉...

所以想請問有冇CHING知道邊到有?可以的話儘量介紹翻係旺角或深水埗

唔該哂各位!

深水埗地庫(橙色大鋪有好多機械鍵盤果間)見過有DUCKY倉頡字帽吾SURE是否透光 不過要3百元幾
但DUCKY 是CHERRY MX 軸 吾SURE用吾用得落Razer自家軸 (如"十"大小肥瘦, 字帽空間是否可以鍵入Razer自家軸 等問題)
Razer 應該冇出過中文字帽街買 (但有中文版blackwidow鍵盤)
見意問下代理有冇買

我都係為左有中文字帽 而買DUCKY

我有兩套ducky 中文鍵帽,其中一套係未用過   

via HKEPC Reader for Meizu MX4 Pro

我有兩套ducky 中文鍵帽,其中一套係未用過   

via HKEPC Reader for Meizu MX4 Pro ...
oo2oo299999 發表於 2015-6-10 12:08

我係 Ducky Shine 4, 你果套ducky 中文鍵帽是否透光? 係既pm 我價錢

我係 Ducky Shine 4, 你果套ducky 中文鍵帽是否透光? 係既pm 我價錢
iori_hk 發表於 10/6/2015 12:26

係透光,我返到屋企影用梗個套俾你睇,不過我覺得佢個字體柒柒地,似係標階體

via HKEPC Reader for Meizu MX4 Pro

想嗒單問下
Corsair K70 可唔可以用ducky 套中文鍵帽?

想嗒單問下
Corsair K70 可唔可以用ducky 套中文鍵帽?
pkwong01 發表於 2015-6-10 13:30

最底個排唔得

iori_hk 發表於 10/6/2015 12:26

oo2oo299999 發表於 2015-6-14 22:41

請PM 價錢