[測試] 一波未平一波又起。。。又搵到一張唔足料嘅micro SD

***已獲退款,多謝關注***

今日得閒,又check埋另一個雜嘜32G micro SD卡,同樣係擴容卡。。。但係已經買左差唔多兩個月,點算??
如果舖頭唔肯退款,我再登舖頭名同地址。。。
micro SD卡包裝外觀:

軟件測試結果:

4GB都無嘅垃圾。

how much and where to buy?

how much and where to buy?
test012345678 發表於 2015-6-20 21:17

65蚊,喺福人商場某店舖買嘅......

正正常常喺黃金買真係好難買到呢啲卡

見到不知明牌子的SD Card, 我都唔會買,因為假卡淘寶太多

乜牌子都冇,去旅行都唔夠膽用啦

正正常常喺黃金買真係好難買到呢啲卡
Mathk 發表於 2015-6-20 21:50

都是貪平惹的禍......

見到不知明牌子的SD Card, 我都唔會買,因為假卡淘寶太多
KoBe@Lakers 發表於 2015-6-20 22:04

店員話一定足料我就信,宜家攞軟件測試過先知道係比人厄左......

乜牌子都冇,去旅行都唔夠膽用啦
kmb3av188 發表於 2015-6-20 22:56

買過咁多雜嘜貨,真係幾乎無樣好......有牌子起碼差極有限,無牌子真係好極有限......

明知無牌子都買. 怪得誰?