[開箱] 10粒裝3.5寸硬盤保護箱收納盒

最近HDD太多,Backup都要20T,見隻箱平左少少,加上官方話第2代改良左所以入手試下

今日到左手
1.把鎖壞的(可能本身睇得唔打得),點轉都係鎖唔到,反正唔會鎖無所謂
2.10格位可以放入HD無問題(放唔入先奇怪)
3.官方話牛皮紙版明顯係木版
4.佢話防水不過我唔信
5.官方圖片係上一代,上一代明顯正好多

結論佢普通用ok的,比佢其他產品我覺得好好多,起碼不用買完要自己換呢樣換個樣,對呢間公司真係唔好要求太多

$128-158Rmb官方同其他地方賣的都係一樣,所以有平買平

幾錢?好似幾好用。

幾錢?好似幾好用。
MB1005 發表於 2016-6-4 19:53

咪寫咗128-158人仔

我好多年前買鎖到,D間格木板可以界窄D加儲存量

我好多年前買鎖到,D間格木板可以界窄D加儲存量
kmb3av188 發表於 2016-6-4 23:56

我都係覺得第一代好D,木板都ok因為睇唔到,但反而怕木品質唔好有蟲

new golden 2/f 都好似有賣, 大約係 $230-260 左右

好PRO