分享Aukey 5,000mAh ,同一些問題

我唔洗好大電量夠叉一次就得,所以試用呢隻,唔知真定假,最近玩電量GO要黎叉6 PLUS 唔算快

QC 3.0

同想問下有冇5000左右鋰聚合物電池外國貨介紹,唔想用小米等國產野...

我用緊呢隻,差s7e好快

via HKEPC Reader for Android

呢個其實係國產野,只係掛德國名而已

呢個其實係國產野,只係掛德國名而已

oreo 發表於 2016-8-13 13:12

我知啊,所以想搵隻來佬野

我唔洗好大電量夠叉一次就得,所以試用呢隻,唔知真定假,最近玩電量GO要黎叉6 PLUS 唔算快

同想問下有冇50 ...
237135201 發表於 2016-8-10 21:19

呢隻26650唔算係聚合物合鋰電, 佢只不過是高容量版的18650類型架電池黎咋!

大陸有測試,比一般尿袋差

我知啊,所以想搵隻來佬野
237135201 發表於 2016-8-14 00:48

Sony, Panasonic之類

用小米好D~

其實小米d尿袋質數,係mic中叫唔錯,一般人夠用了,10000mah 高配版,肯定係鋰聚合物電池。

呢隻26650唔算係聚合物合鋰電, 佢只不過是高容量版的18650類型架電池黎咋! ...
sonycliepda 發表於 2016-8-14 12:13

我知呢隻唔係,我想搵聚合物合鋰電,冇話呢隻係...