[開箱] 西昊m57電腦椅

上年睇中左西昊既m18 本來想跟團購入手
但張舊電腦椅仲未出現問題 最後都冇買到
最近張電腦椅開始有問題 於是又有買m18既念頭
可惜近期冇搞團購 只好自己上TB睇
發現出左隻網布版既m18 叫m57 一於係農曆年前淘落黎

連包裝大約重23kg

配件

組裝完成

未買過3、4千既網椅 所以唔知呢隻網布算唔算OK

評價
坐上去感覺係舒服既 但感覺網布比較單簿
扶手係3D扶手 但左右調節有D鬆 容易唔小心改變方向
頭枕望落好似唔多硬淨 用落又OK
腰托可以前後上下調整 但上下調整太實 要好用力先可以調較到 好難微調
身材比較高大同矮小既屋企人都試過冇大問題 問題都係上面講既瑕疵位
以一千有找既網椅黎講係滿意、舒服
主要唔知隻網耐唔耐用 希望用到2、3年

好似好正喎
公喜有新櫈坐

上上上次團購買左另一隻款
網都算耐用既...60KG坐左成年拉力都未有明顯衰退
不過手柄唔好成日壓住一邊, 好快爆

ching , 淘落香港係未用淘寶直送運落香港就得?
一或係用其他方法?

ching , 淘落香港係未用淘寶直送運落香港就得?
一或係用其他方法?
Baggio3go 發表於 2017-1-22 07:10

可以同賣家聯絡用直送 但通常唔送上門 要送上門就加錢 非常貴
所以我最後用左集運

上年睇中左西昊既m18 本來想跟團購入手
但張舊電腦椅仲未出現問題 最後都冇買到
最近張電腦椅開始有問題  ...
andykmccc 發表於 2017-1-18 17:42

西昊個價你不如買正品差個小小...

可以同賣家聯絡用直送 但通常唔送上門 要送上門就加錢 非常貴
所以我最後用左集運 ...
andykmccc 發表於 2017-1-22 11:27

係未貨到電話通知你去取

西昊個價你不如買正品差個小小...
zoin0000 發表於 2017-1-23 17:55

正品係?

係未貨到電話通知你去取
lmeil 發表於 2017-1-23 19:03

用集運送上門

正品係?
andykmccc 發表於 2017-1-24 10:42

我都想知