[已完結] MSI 主機板至激團購優惠 可提貨

最新消息:
1.是次團購收集之個人資料只作認購申請之用途,待團購完結後,收集的個人資料將會全部刪除。
2.取貨時間為2014年10月7日-10月13日。

購買程序
1)先填妥表格的內容。(提交前請確保遞交的資料正確,以免資料錯誤而導致未能批核申請)
2)請查閱帖內的訂購名單是否有誤 ,如有錯誤請與本站管理人員「 Carmen.Leung 」聯絡。
3)到貨後直接到 HKEPC客戶服務中心(A SHOP) 付款及領取(產品費用已包含所有費用)。

產品價錢
「 MSI 主機板至激團購優惠」提供 5 款不同型號﹕
選擇 1 ﹕ MSI Z87 MPOWER 原價港幣 $2,099 ,優惠價港幣 $1,129 ( 節省港幣 $970 )
選擇 2 ﹕ MSI Z87-GD65 原價港幣 $1,699 ,優惠價港幣 $929 ( 節省港幣 $770 )
選擇 3 ﹕ MSI Z87I GAMING AC 原價港幣 $1,570 ,優惠價港幣 $879  ( 節省港幣 $691 )
選擇 4 ﹕ MSI Z87M GAMING 原價港幣 $1,350 ,優惠價港幣 $880 ( 節省港幣 $470 )
選擇 5 : MSI Z87I 原價港幣 $1,220 ,優惠價港幣 $780  ( 節省港幣 $440 )

提貨地點
HKEPC客戶服務中心(A SHOP)
地址: 香港 九龍 長沙灣道266-268號 昌發商業大廈 405B
營業時間: 01:00PM-09:00PM
*****出發前請留意有無置頂通告*****

產品保養資料:
是次團購產品均由 Hornington Computers 漢科電腦 提供憑單3年保修
代理商地址 :觀塘開源道45號有利中心10/F
辦公時間: 星期一至五 10:00AM 至 17:00PM

認購名單:
MSI.xlsx (10.67 KB)
(請注意:如名單沒有閣下之名字,代表該型號已經售罄)

已是最新BIOS?用到5系U?

為何漢科電腦一定要收集 HKID 個人資料呢 (無論團購定其他活動) ?

怕人放飛機嘅話其實可以收定, 點解買要收集埋咁多個人資料呢 (名/電話/HKID) ?

為何漢科電腦一定要收集 HKID 個人資料呢 (無論團購定其他活動) ?

怕人放飛機嘅話其實可以收定, 點解買要 ...
stetm 發表於 2014-9-22 21:13

我都覺得買塊底板要別人身份証,電話號碼有冇必要呢?

唔知幾時有vGA 咔團購

我都覺得買塊底板要別人身份証,電話號碼有冇必要呢?
uts 發表於 2014-9-22 21:24

ID不用填全吧....
剛剛提下了申請, 都只係跟 例子:A123 , 填了頭4個字

ID不用填全吧....
剛剛提下了申請, 都只係跟 例子:A123 , 填了頭4個字
koyyhk 發表於 2014-9-22 21:33

又唔交代會點處置 d 資料
一陣收到 call 話銀行 staff
同我對個人資料, 一人一半, 佢搶先講 HKID 頭 4 個位, 咁我答唔答好

我星期五或下星期一就離開香港,約10月18號才回港,我full paid先之後攞得唔得?

好似上次Asrock吸引多o的

又唔交代會點處置 d 資料
一陣收到 call 話銀行 staff
同我對個人資料, 一人一半, 佢搶先講 HKID 頭 4 個 ...
stetm 發表於 2014-9-22 21:45

你有道理喎