[已完結] OEM 散裝及 Max 系列玻璃保護貼 [已截] [30/4 起提貨]

本人為已登記的團購搞手
此團物品不設退換, 會員可於 A Shop 交收後即場拆開檢查
如有破裂可安排退換, 離開過後將不會處理
全部需到 A Shop 交收, 圖片內的價錢並未包含 A 費

~~~~~~~~~~
今次所有Mon貼都係玻璃貼+孤邊+透明
iPhone 6/6s/6Plus/6s Plus 唔係全覆蓋 (因為易爆)
無其他花巧野/功能之類
除了 Max 版本係完整官方盒裝之外, 其他都係簡單Packing,就咁普通膠盒入住

~~~~~~~~~~

螢幕快照 2016-04-11 下午6.25.46.png

無需入數, 留言所需款式同數量
預截團後 10 日左右送到上 A Shop

A Fee 收費如下
首張 Mon 貼 $10 , 第二張以上每張 +$5 (Pad 除外)
iPad 4/Mini/Air 全系列一律 +$10

~~~~~~~~~~

If 買 2 張 iPhone SE - OEM 就 $12+$12+$10+5 =  $39
If iPhone SE - OEM 配 iPad Mini 就 $12+$35+$10+$10 = $67
If iPad 2/3/4 - OEM 配 iPad Mini 就 $50+$35+$10+$10 = $105
唔響 List 既款今團唔做/唔後加, 如有需要就留待下團

唔明再問

OEM 預計就呢種包裝

12988126_10205195288075993_2131361213_n 拷貝.jpg

Max 就呢隻

到貨啦, 大家按呢個Num, 同收費去拎貼
螢幕快照 2016-04-29 下午7.35.04.png

max同oem版除左盒之外重有咩分別? 另外有冇macbook玻璃貼?

max同oem版除左盒之外重有咩分別?
044003 發表於 11-4-2016 07:39 PM

OEM vs Max
0.26mm vs 0.33mm
國產 vs 日本 (佢寫)

個人用落 Max 感覺上穩固少少, 睇下你會唔會一張當兩張

有無圖or reference link look look?

V10 嘅OEM有冇其他資料?例如:硬度……等

有無圖or reference link look look?
tompkyou 發表於 11-4-2016 08:39 PM

補左落 2#

V10 嘅OEM有冇其他資料?例如:硬度……等
tskso 發表於 12-4-2016 02:14 AM

無, 都係 9H 之類, 同一般玻璃貼分別不大

can it be
iPad Mini (OEM)+ iPhone SE (OEM)$35+$12+$10+$5 = $62 ?