最後的1185兩細新主意之億格瑞R6A-II拆機圖

見官方今日先出料,早在上星期已見過玩過
價細,機細為主賣點,我覺得好適合作旅行,睡房用.
正考慮入唔入番部去旅行用

想平去淘寶又得,想放心可即場試機有保養係腦場買又得.

機身採用全鋁材酷黑氧化拉絲工藝處理,穩重不失大方!

機身小巧(接近5寸MP4大小),外形尺寸:134*102*28mm,攜帶方便!

小塊頭,大作為——豐富齊全的底部接口。

R6A-II支持BD藍光原盤播放、 BDMV全功能導航菜單;同時也支持BD簡易導航菜單:多字幕、多音軌切換、以及章節選擇功能。 支持7.1次世代高清音軌源碼輸出,支持Dolby True HD,DTS-HD MA,LPCM,Dolby Digital Plus源碼輸出。
還可以通過強制升級的方式可以實現兩種不同固件之間的互刷。

R6A-II外觀做工考究,內部工藝依然嚴謹!

內部主控芯片

一流的硬件設計

PCB合理佈局和精湛做工 , 保證整機工作更加穩定和高效率

整個產品採用無鉛工藝加工而成,完全符合ROHS國際標準

側面USB和eSATA接口

刷機鍵Restore按鈕

個CASE鋁制咁正, 但放唔放得內置2.5" HDD?

個CASE鋁制咁正, 但放唔放得內置2.5" HDD?
普羅 發表於 2011-9-19 17:58

無得內置啦,仲平過十仔

無得內置啦,仲平過十仔
allen2007 發表於 2011-9-19 18:06

呢部應該係最簡化版

呢部應該係最簡化版
普羅 發表於 2011-9-19 18:32

基本嘢都算齊,當平價細機玩都算係咁,
唔通而家仲用成千銀買1185高貴版

難得你肯寫咁多字支持吓先
T400 發表於 2011-9-19 22:25

打左4行字咋,其他都係官方出

杰仔係咪細DD?
T400 發表於 2011-9-19 23:04

杰仔我唔知尺寸,照睇就杰仔大D.
仲有remote都細過杰仔.

杰仔係咪細DD?
T400 發表於 2011-9-19 23:04

原來杰仔真係大dd
产品尺寸 135×108×39mm