[測試] 元谷X6 求助

請問有沒人買左呢部機?~ 上網看片果個網絡應用成日都看唔到,
見到有人話可以裝PPS 去android 果度...

請問一下各位大哥怎樣先能安裝到pptv pps這一些看影片的apps..
我在pptv/pps 官網下載了android版去到usb再裝,
但按了安裝的時候就說"尚未安裝此程式" ....有沒有人可教教我怎裝, 謝謝~

請問有沒人買左呢部機?~ 上網看片果個網絡應用成日都看唔到,
見到有人話可以裝PPS 去android 果度...

請 ...
kimlyw11 發表於 2012-5-13 19:57

用browser上唔上到網先?
有師兄話pps要用舊喎.
pps, pptv, 土豆我都裝到睇到.

pps, pptv, 土豆我都裝到睇到. ...
redhothits 發表於 2012-5-13 20:41

browser 上到...請問你係點裝架...我直接去係brower去佢官網download都一樣下場...裝唔到

請要PPS要用舊的意思即係點?

sorry 打錯左, 我按完安裝之後佢就出"應用程式尚未安裝" 先岩... orz
試左10個地方下載的版本ge 安裝檔 都唔得, pad/phone都試過曬
佢內置果個app center又搵唔到pptv or pps... 唔知點算 ...

pps, pptv, 土豆我都裝到睇到. ...
redhothits 發表於 2012-5-13 20:41

你有無試過MYTV.apk,而家仲可唔可以睇?

sorry 打錯左, 我按完安裝之後佢就出"應用程式尚未安裝" 先岩... orz
試左10個地方下載的版本ge 安裝檔 都 ...
kimlyw11 發表於 2012-5-13 21:14

MST果度有無安裝包比你地download?

MST果度有無安裝包比你地download?
allen2007 發表於 2012-5-13 21:32

唔覺有. 都係去大陸既討論網攞.

你有無試過MYTV.apk,而家仲可唔可以睇?
allen2007 發表於 2012-5-13 21:30

未試. 可以一試

唔覺有. 都係去大陸既討論網攞.
redhothits 發表於 2012-5-13 21:34

之前有好多廠都出過安裝包,但無更新過

之前有好多廠都出過安裝包,但無更新過
allen2007 發表於 2012-5-13 21:40

唔更新都冇乎.
so far現在玩到就算.
可惜係唔係所有apk都用到, 尤其係sfc, nes, ps emulator