小米盒子一問

我屋企有隻24吋FULL HD MON,想加個ANDROID BOX睇下電影,同電視

睇到有隻叫小米盒子,想問問佢係行咩ANDROID VERSION的?.....可唔可以安裝到MYTV睇HD TVB?
同埋如果唔TAOBAO買....可以起香港邊度買到呢?

謝謝

我屋企有隻24吋FULL HD MON,想加個ANDROID BOX睇下電影,同電視

睇到有隻叫小米盒子,想問問佢係行咩ANDROID ...
hkmarco 發表於 2013-5-31 16:48

呢度咁多 post 都講小米盒子,你睇一下就知啦!

呢度咁多 post 都講小米盒子,你睇一下就知啦!
nadnad 發表於 2013-5-31 17:05

就係貼唔見有先問

有睇晒一定有講.

回復  hkmarco

yes & no
167pk 發表於 2013-5-31 19:16

CHING 我想問下知唔知小米盒有咩辦法可以經 otg 線 play usb 2.5" hdd 內既 file?
我用 水牛牌 500g usb3.0 插入小米,小米會發現唔到 usb hdd.......

我上官網睇就話唔支援 usb hdd 只支援手指.......

謝謝!!!

睇到mytv, 不過一d都不高清囉.

回復  tontontony

support  usb 2.0 only
167pk 發表於 2013-6-7 12:01

thx! ching~
今晚用 usb 2.0 hdd 試下先......

回復  tontontony

support  usb 2.0 only
167pk 發表於 2013-6-7 12:01

真唔真?
UBS 3.0 HDD 喺可以「用到」喎!
*用MX Player...不過大細聲唔知點調節...!