一年前鴨記買咗部 dnet hd 想續年費 --- 已解決

小弟年前鴨記買咗部 dnet hd 想續年費,但最近睇新聞,公廁前嗰檔比人拉咗兼封艇,但又搵唔番以前張卡片搵唔到人幫手續,請問有冇c兄最有辦法?又或者買過部新的話有咩好介紹。 thanks!!

你是不是公厕旁的女人那間?我有他們卡片,但不知還打不打通。

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# 9587

c兄可唔可以影張卡片pm我,萬分感謝!

anyway,  如果搵唔到人有冇其他介紹。預算兩千內要年費都ok,5mb bb,外國用。

香港續唔到費,大陸續咯!

anyway,  如果搵唔到人有冇其他介紹。預算兩千內要年費都ok,5mb bb,外國用。 ...
hkchungho 發表於 2014-7-9 21:07

你上 www.taobao.com, 跟住search dnet.  就有d 圖寫住續費既.  你搵個d 問下啦.

回覆 5# bosua

香港買可以大陸續嗎? 我之前有少少操作上問題,試過直接qq大陸官網搵support,點知報完mac,佢話冇部機資料,幫唔到我,仲問我係邊買,我話香港買,加上官網睇個電視台list,同我睇緊個好大出入。不過可以睇到我就唔理咁多啦。

回覆  bosua

香港買可以大陸續嗎? 我之前有少少操作上問題,試過直接qq大陸官網搵support,點知報完 ...
hkchungho 發表於 2014-7-9 22:15

你話佢聽香港代理執左, 佢都要局幫你架啦.

回覆 8# postmastur

試試先, Thanks C兄!

回覆  9587

c兄可唔可以影張卡片pm我,萬分感謝!
hkchungho 發表於 2014-7-9 21:01

已pm 给你

via HKEPC Reader for Android