有無android盒有埋香港高清解碼?

電視仲係"Stupid TV", 所以要買解碼器
來緊又想睇wiki台,但唔想一盒二盒
有無二合一? 求介紹

MISO 係第一家,當時呢度有人不以為然
後來越出越多,自己去深水埗睇下

8仔都出過部,淨睇唔錄都ok既

分享少少經驗, 以前都試過好似CHING咁諗, 諗住買隻ANDROID box連高清盒, 走0左去SSP睇左一輪...結果買左隻himedia....用落真係把鬼火...唔講android box0個part...部野連基本機頂盒0既要求都做唔到...一日hang3次..(換左2次都係咁)..最終死死氣換番magictv算......唔知而家有無改善啦, 不過見過鬼都怕黑........

分享少少經驗, 以前都試過好似CHING咁諗, 諗住買隻ANDROID box連高清盒, 走0左去SSP睇左一輪...結果買左隻h ...
hanks.ho 發表於 2014-10-23 10:12

一日hang 3次咁嚴重...
岩岩落黃金見到有D雜o麥牌有Android+解碼器$399,又有隻8仔 $799
magictv係淨解碼器?

岩岩落黃金見到有D雜o麥牌有Android+解碼器$399,又有隻8仔 $799
magictv係淨解 ...
梁炳 發表於 2014-10-23 21:55

硬件好似都係一樣,只係貼牌子

magictv係淨解 ...
梁炳 發表於 2014-10-23 21:55

橙色果部?$399 試下又冇壞既
當係買個玩具研究下咯

分享少少經驗, 以前都試過好似CHING咁諗, 諗住買隻ANDROID box連高清盒, 走0左去SSP睇左一輪...結果買左隻h ...
hanks.ho 發表於 2014-10-23 10:12

Himedia 有出過2合1咩?

Himedia 有出過2合1咩?
Carsonp 發表於 2014-10-24 15:33

有,幾年前既舊款,而家買都應該唔容易

有,幾年前既舊款,而家買都應該唔容易
kofz 發表於 2014-10-24 19:37

個隻應該冇ANDRIOD !