[測試] 樂視 LeTV X50 Air 4K 電視 - 用後感

之前有C.hing話畫面有好多mode 校, 如sport mode.  << 點解我得標準同遊戲兩種
畫面快速移動時, 拖尾情況幾勁, 窒窒地
收數碼電視時, 會overscan, 個"高清xx台"字幾貼角落, 部機又好似得16:9 , 4:3, auto較
暫時係咁多先, 遲d再後補

醒起一樣真係激死既問題, 就係佢座枱腳, 有一隻係入唔到, 好彩我掛牆用, 唯有裝好架再托上去

行貨定水貨?

行貨定水貨?
wear 發表於 2014-12-2 13:43

行貨來的

我都岩岩收了貨行貨..尼個價好OK..
但都有D問題..
1. VIP 張CARD ACTIVE唔到.. 問了SERVICE佢話有其他人都係咁..
要等佢地攪..話要AROUND一星期..
2. 駁電腦時mouse同keyboard都有delay.. 非常煩惱.. (其他有人冇事?)
3. 收了貨我先知係唔包鏡頭..大陸野總係要在宣傳相度陰吓人先開心..
(買過大陸平板d人就會知..haha)

之前有C.hing話畫面有好多mode 校, 如sport mode.
chichung1107 發表於 2014-12-1 22:55

之前有C.hing話畫面有好多mode 校, 如sport mode.  << 點解我得標準同遊戲兩種
-----------
我都有幾種mode..你update左未?
如果真係唔識,就打去cs問啦..
服務都唔錯..d女仔對答都幾有禮..

我都岩岩收了貨行貨..尼個價好OK..
但都有D問題..
1. VIP 張CARD ACTIVE唔到.. 問了SERVICE佢話有其他人都 ...
diotong 發表於 2014-12-4 00:41

1. update all firmware first
2. yes, there is delay, can't do anything, I use the air mouse that came with it.
3. the webpage never says it comes with camera.

afterall, it is using Innolux mon, cheap low-end panel

回覆 6# asian_xl

大大會買 Cam 嗎?

1. update all firmware first
2. yes, there is delay, can't do anything, I use the air mouse that  ...
asian_xl 發表於 2014-12-4 11:02

3. the webpage never says it comes with camera.
http://hk.shop.letv.com/product/x50airysb.html

你睇睇個網既相有冇CAM?
我咪話係陰囉. 雖然我唔會用個CAM.
但好多野唔係吓吓講法理既..
好多都講情理. 大陸就要鍾意在尼方面搵著數..

回覆 8# diotong

咁今次又真係無乜問題, 每幅圖右下角都有寫鏡頭為選購配件。
頭盔mode: 所講無問題係佢有說明, 有無陰到人就另計。

回覆  asian_xl

大大會買 Cam 嗎?
fred2088 發表於 2014-12-4 14:39

見大陸講同之前香港路演, 佢啲game 應該係同++合作, 好玩少少果啲好可能要收費, 同埋黎到香港都可能有版權問題。
如果有視像需要先諗下, 否則唔值。