有無人用過天敏既產品?

剛剛淘左部天敏D6落黎, 但係發現連機都開唔到 (暫時聯絡唔到客戶服務) (正確黎講係係天貓買既)

個火牛個頭唔係完全fit 到落部機到, 有一半係突左出黎 (見圖), 我唔知係唔係d個原因攪到開唔到機, 想問有個咁既情況係唔係正常? 佢個design 係唔係就係要突一半出黎  

(PS:唔想寄返去整, 速遞費好q貴  )

剛剛淘左部天敏D6落黎, 但係發現連機都開唔到 (暫時聯絡唔到客戶服務)

個火牛個頭唔係完全fit 到落部機到, ...
monkey288 發表於 2015-1-1 17:01

你中頭獎.  同我個陣買雲網行CR12 1樣.  我個陣係壞LAN port.  你contact 個賣家, 話佢聽開唔倒機, 再去郵局寄啦, 你同郵局講, 話無電池既, 壞左要寄番大陸換, 就俾你寄架啦.  當然如過賣家先寄個新既火牛俾你試, 就最好.

回覆 2# postmastur

去郵局就得, 唔洗用順豐? 郵費幾錢? thx~

我係d間到買既
http://taiwan.tmall.com/item/174 ... amp;_u=125qcjop59cc

好明顯係個插\插座變左形或有野阻住!通唔到電!
夠膽博可大力推入去通到電就得!
不過有機會掹唔返出黎! ...
starwise 發表於 2015-1-1 17:15

我都係寄返去算, 唔想整到連部機都壞埋

我果部都係只可以插入一半,但係開到機,用到無問題

回覆 6# chilun

多謝ching 回覆
仲諗住天敏係大廠, qc會好d, 點知連機都開唔到

你去深水埗睇下係咪都係咁,今日見福仁有間賣呢部

你去深水埗睇下係咪都係咁,今日見福仁有間賣呢部
chue 發表於 2015-1-1 18:15

退錢算, 不過將舊廢鐵運黎運去都嘥左成$100運費, 垃圾, 唔會再買天敏

剛剛淘左部天敏D6落黎, 但係發現連機都開唔到 (暫時聯絡唔到客戶服務) (正確黎講係係天貓買既)

個火牛個頭 ...
monkey288 發表於 2015-1-1 17:01

初初HD600A隻插位都會好易好易斷電,開頭set機時碰都唔敢碰。

點之發現HD600A隻插原來竟然有兩級,後來放膽大大力“隊”到盡就唔會有線尾插口斷電問題.... 部機就是很有深圳 feel。

p.s. ching 有無試過第二個火牛?