電腦mon駁小米盒

因為想換電腦mon,所以諗住將小米盒駁落mon度睇,想問會唔好麻煩?上網揾過,好似又hdmi,又vga。使唔使set野?

你個mon新買?買時注意要有hdmi就得,正常無嘢要set,
用條hdmi線駁埋就得!

你個mon新買?買時注意要有hdmi就得,正常無嘢要set,
用條hdmi線駁埋就得!
denc 發表於 2015-1-6 17:12

我未買,本來想買電腦電視兩用MON,但揾過資料,款式少同質素唔算好。因為TBB唔睇都OK,所以諗住淨買電腦MON。
咁聲果度,睇電視果陣,我係埋買個USB喇叭駁落MON,就OK?

我未買,本來想買電腦電視兩用MON,但揾過資料,款式少同質素唔算好。因為TBB唔睇都OK,所以諗住淨買電 ...
b589530 發表於 2015-1-6 17:24

買有spk的MON米得!

買有spk的MON米得!
alex008 發表於 2015-1-6 17:25

首選都會係,但如果冇SPK,價錢平啲,我會揀平啲。咁係埋買個USB喇叭駁落MON就OK?

首選都會係,但如果冇SPK,價錢平啲,我會揀平啲。咁係埋買個USB喇叭駁落MON就OK? ...
b589530 發表於 2015-1-6 17:28

應唔得,買有spk吧,差好少錢,一百幾十。

應唔得,買有spk吧,差好少錢,一百幾十。
buynaka 發表於 2015-1-6 18:02

唔得?係驚睇中果d款冇spk。今日行百老會,峰澤,原來佢地淨係賣hp,lanove果兩三個牌子。

我屋企另一個mon原來有hdmi,試左ok,但個mon冇speaker,又冇usb,試唔到聲

你咪買usb spk呀!米盒用唔到架!