有無android tvbox好介紹?

有無android tvbox好介紹?

快..唔lag

快..唔lag
windows88 發表於 2015-1-14 23:02

http://item.taobao.com/item.htm? ... p;abbucket=9#detail

天敏 D6+ 4核S812 CPU 安卓版.

- 人仔319
- 4K support
- H265 硬解
- 行Android, 唔係大陸雲OS, 即係有google store. 有google store 即係適合初學者用, 因為搵咩software 都可以係google play store 搵到.
- 跑分 31000, 快過小米3 30%
- 1G ram, 藍牙 4.0, Wifi  , USB 全部都有
- 無咩認證問題, 裝software 無限制 , 因為行Android (其他好多機行雲OS 唔係個個app 會work)

要再快d 既, RK3288 d 機.  你預500人仔 and up.  暫時最快, 亦係暫時呢隻機support HDMI 2.0

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2116224&highlight=

天敏 D6+ 4核S812 CPU 安卓版.

- 人仔319
- 4K support
- H265 硬解
- 行Android, 唔係大陸雲OS, ...
postmastur 發表於 2015-1-15 00:39

CHING, D8 同 D6 有乜分別? 我都係諗住買尼裝千尋,睇片,MY TV之類,可能會會裝小雞模疑器,要用手掣玩,咁買邊部好?

CHING, D8 同 D6 有乜分別? 我都係諗住買尼裝千尋,睇片,MY TV之類,可能會會裝小雞模疑器,要用手掣玩 ...
lcc6088 發表於 2015-1-15 15:00

+、記住好重要。無+就舊版。
d8+ rk3288
d6+ s812
跑分就rk3288 win, 如果用小雞應該rk3288好啲。
視頻支援兩部應該差唔多

仲有無好介紹?

我見黃金有介紹美如畫新機,幾好喎

仲有無好介紹?

我見黃金有介紹美如畫新機,幾好喎
windows88 發表於 2015-1-15 16:50

黃金介紹既美如畫?   

1. 新個2部美如畫, 一部賣$800幾, 一部$1100+  , 同樣錢買到3部天敏D6+, 2部雲網行CR12架啦喎.

2. $800幾蚊個部用S802 chipset, 即係1年前產品.  $1100 個部直頭無講用咩chipset

3. 我嘗試想搵開箱文.  係搵唔到.

有錢既壯兵可以去試.  我都想知部野係點.