求合用既機頂盒,唔該各位

好想買一部,要求操控簡單,自動錄影節目和簡單地錄影後的電腦壓縮後的格式,方便收藏之類,同埋可以行到安桌,睇到hktv,唔係太留意呢方面既野,希望有師兄會不怕煩,提供一下有咩選擇比小弟我,謝謝!

我都想買你講既產品

可惜哩件產品現實中不存在

一件有咁多功能?

一部magictv都要幾千

有晒哩d功能最少都過萬.............

好想買一部,要求操控簡單,自動錄影節目和簡單地錄影後的電腦壓縮後的格式,方便收藏之類,同埋可以行到安 ...
xxmartin 發表於 2015-1-31 21:42

不如先講你筆者有幾錢先再傾。

八仔果部兩用機頂盒?
要先設定 epg,插外置碟

我有部 hyundai,但唔推介比大家玩,因為 hdmi 係死既

個網有介紹,本人只建議8仔,因為我買左 hyundai
雖然總算用到,但可惜 hdmi 失靈,價錢又比較貴
明白可能只係個別機係咁,但已經係死罪
當然都可以考慮,因為佢有 8g rom,支援藍牙
只不過講彩數因為可能買中有缺失機,應該係 qc 唔夠嚴謹
注意,用 hktv 非官方的話無法用 mx player,一定要內部

http://www.eprice.com.hk/nb/talk/1142/23264/

唔好買二合一,你一定後悔!

好想買一部,要求操控簡單,自動錄影節目和簡單地錄影後的電腦壓縮後的格式,方便收藏之類,同埋可以行到安 ...
xxmartin 發表於 2015-1-31 21:42

H600A

H600A
米米米 發表於 2015-2-3 11:10 AM

用緊定聞說?

唔好買二合一,你一定後悔!
siukat 發表於 2015-2-3 00:53

但係以樓主要求,只有二合一符合條件
後悔?點會?因為隨時可以加買一部補中o麻
反正都係幾百蚊