新蕾 定 Cloud TV 好?如果比錢

試睇Cloud TV 收費頻道都OK。

有FD話 新蕾好D。

新手的 邊個好D?

thanks

回覆 1# dickxdv

薪蕾同全友我都有,薪蕾好好多,感覺佢D bandwith多好多
薪蕾有重温tvb節目功能

佢係指cloudtv?

外國台  新蕾都ok?

一個年費比一台android box 用???

如果换機/ 重裝要再比????

岩岩買左cloudtv,1個月,為左睇CCTV5 CBA.... 差不多所有TVB收費台都看不到, 大陸台就可以睇到

回覆 4# dickxdv

薪蕾在繁忙時間尚算順,當然也有塞車或有问題時間,如果要重裝薪蕾,只要通知客服解綁,再次輸入ID和密码,再通知客服困绑便可以,很容易,
薪蕾係貴好多相对全有或雲电視

回覆  dickxdv

薪蕾在繁忙時間尚算順,當然也有塞車或有问題時間,如果要重裝薪蕾,只要通知客服解綁 ...
Albert Chan 發表於 2015-2-8 22:38

想問下薪蕾有咩台? 同埋TAOBAO衣家仲可以買到嗎?

想問下薪蕾有咩台? 同埋TAOBAO衣家仲可以買到嗎?
HKZO2 發表於 2015-2-8 23:00

有二個收費,等陣PM係Link比你
如果想係香港睇Txb要買貴果個年費,平果個年費要離開香港先可以睇到Txb

有二個收費,等陣PM係Link比你
Albert Chan 發表於 2015-2-8 23:05

2個???可PM我?
我係官網見到一個

回覆  dickxdv

薪蕾在繁忙時間尚算順,當然也有塞車或有问題時間,如果要重裝薪蕾,只要通知客服解綁 ...
Albert Chan 發表於 2015-2-8 22:38

cloudtv 港澳包好似USD4X / 年  (如果無睇錯)

我見cloudtv 可選US/CN/JP SERVER(好似係)。。。。。新蕾都有?