集大成的 TV APK

有就唔洗IPTV啦,傻豬黎既

有冇好介紹:
一APK有齊: 港, 台, 中, 歐美日國際性直播電視台的APP呢?
用在盒子.

THX ...
無飯已完 發表於 2015-2-15 16:14

app 既話, 有中港台美直播, 叫新蕾 iptv , 人仔499 一年.  另一個係粵海iptv, 499人仔 一年, 都係中港台美.

要有埋中港台美日韓既話, 要另外買個盒, 叫麥格, 人仔1980, 年費500人仔.

無免費既, 免費個d 你放工打後到你訓之前, 都唔會睇得到, lag 爆.

要搵免費既話, 你可以死左條心.

要俾錢就裝衛星啦!

而家咪睇緊部份: 港, 台, 中....歐美體育頻道, 用盒仔.

買D咁野? 值咩? >> 買個盒, 叫 ...
無飯已完 發表於 2015-2-15 17:03

因為衛星唔係個個地方裝得到.  要有齊中港台美日韓咁多直播台既話, 一年800港幣我諗無衛星service 做到呢個價.  最少我無聽過衛星service 會咁低價錢.

如果講體育台既話, 無乜free service 係可以ensure 係球賽直播個陣係100% 唔lag.  就算用Acestream , sopcast 個d, 都係要開波前搵link, 斷左線入唔番去睇係時時出現.    係需要不停試不停搵.  俾錢service 當然就係開著就有得睇.  所以係睇你對"麻煩"呢個問題有幾容忍.  俾錢既 app/盒子, 係有"接近"NowTV/CableTV 既感覺, 開著有得睇.

值唔值就睇你睇唔睇其他國家d 直播台.  呢個post 係用家個post, 有300幾頁, 你話值唔值?  http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

有冇好介紹:
一APK有齊: 港, 台, 中, 歐美日國際性直播電視台的APP呢?
用在盒子.

THX ...
無飯已完 發表於 2015-2-15 16:14

貪心有个限度。

app 既話, 有中港台美直播, 叫新蕾 iptv , 人仔499 一年.  另一個係粵海iptv, 499人仔 一年, 都係中 ...
postmastur 發表於 2015-2-15 16:44

補充少少,就算科左水,都有可能高峰時間窒窒下。

via HKEPC Reader for Android

補充少少,就算科左水,都有可能高峰時間窒窒下。

via HKEPC Reader for Android
正宗球迷 發表於 2015-2-15 19:12

所以我用麥格...就無咁既問題

要俾錢就裝衛星啦!

而家咪睇緊部份: 港, 台, 中....歐美體育頻道, 用盒仔.

買D咁野? 值咩? >> 買個盒, 叫 ...
無飯已完 發表於 2015-2-15 17:03

唔想比錢又要睇足全球所有頻道,同下腦都知有無可能啦,就算睇波SOPCAST,都要搵LINK,仲要隨時斷,做人貪心係正常,貪到盡淨係諗住攞著數

貪心有个限度。
dom2007 發表於 2015-2-15 18:14

x2, support ching