¥99 又黎!四核芯片低價盒子 IDER/憶典 S1

同部“**開博爾 F1 PLUS”差唔多一樣,RAM都係得512Mb,CPU都係用RK3128,但呢部就用上8G閃存,睇黎已賣左一輪了......

¥99 - 忆典S1.jpg

1080P + H.265 硬解機款。

**開博爾 F1 PLUS 開箱文:-
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2159797

就算買最貴個兩款都制得過!
fathenbuster 發表於 2015-3-3 23:33

“憶典 S1” 比部 “開博爾 F1 PLUS“ 要多出4G閃存 ,仲要多一粒開關啪制,呢個有用,hang機時會好有用   

唔係話封左好多 網路播放咩 買黎有咩用

唔係話封左好多 網路播放咩 買黎有咩用
devilcat1 發表於 2015-3-4 07:40

買黎FOR 比一D識用既人囉,唔識/唔識搵既就唔好買啦

買黎FOR 比一D識用既人囉,唔識/唔識搵既就唔好買啦
NeTZoO 發表於 2015-3-4 09:12

但我咩 兔子 咩愛奇乜都睇唔到 又要玩D咩破解 周圍搵APP

回覆 6# devilcat1

唔係嘛
    我日日用電視貓,   vst 全聚合  , 萬花筒  ,  同埋另外個睇波app  (唔記得名)

睇得唔知道幾爽

¥159 版本唔錯

我會買最平¥99,電子野越出越平,2年後再換新機玩