[測試] LeTV X50 Air 港行 new firmware 3.0.0.9s

今晚回家見有提示新firmware便更新了. 個log說了一堆更新內容但我只對以下2個比較有興趣:
- 聲軌和字幕的bug fixed了.關機再開後都有記住之前的選擇
- 晝面Aspect Ratio增加了 '點對點' 和 '全屏幕' 選擇, 看數碼台和HDMI input解決了overscan問題

有興趣師兄可upgrade一下.

ching ,俾個建議您,如果長按39鍵 遙控中“i"可以螢幕截圖

收到通知有更新
但檢查新版本話我個已經係最新
更新唔到
我港行版本係 3.0.008S

我部S40air都有更新,解决了字幕问题,但mytv仍然看不到,hktv又看不到点播.
到晚上看片集時,發覺字幕问题仍然有。

我部S40air都有更新,解决了字幕问题,但mytv仍然看不到,hktv又看不到点播。 ...
PRC77 發表於 2015-3-18 11:12

MYTV 我裝回3.31 又可以睇番,

MYTV 我裝回3.31 又可以睇番,
leocoker 發表於 2015-3-18 11:51

系可以,但这app随时有可能又睇唔到。

好似而家解决左久唔久出個牌版仔来烦人既问题。

反應係就係慢啲,不過都叫做有聽下用戶的聲音

最希望佢地能够裝個google play就good la!

有左個原生google play, mytv同hktv 就冇问题可以perpect收看了。