有無CHING 用緊安博科技果隻網絡機頂盒呀?

尋日響黃金見到, 佢話有自己SERVER , 見到佢有好多個台可以睇 , 唔知掂唔掂呢? 佢個英文名都幾搞鬼, 叫 UNBLOCK TV BOX

尋日響黃金見到, 佢話有自己SERVER , 見到佢有好多個台可以睇 , 唔知掂唔掂呢? 佢個英文名都幾搞鬼, 叫 UNB ...
bbq558 發表於 2015-4-8 11:48

安博盒子 【內置永久免費翻牆軟件】 Unblock Tv Box Android Tv Box Smart Tv Box Tv Pad

月經貼!等勇士報告

唔好意思, 對於 android tv box 我真係新仔黎, 以前從未買過, 原來2月尾就有呢部機賣 , 我仲以為係新野黎添, 真係out哂,  其實呢部野係老婆好想要, 唯有用$800做次勇士啦

唔好意思, 對於 android tv box 我真係新仔黎, 以前從未買過, 原來2月尾就有呢部機賣 , 我仲以為係新野黎添 ...
bbq558 發表於 2015-4-9 09:45

師兄你最好測試清楚先買,
請你買咗之後出個開箱文分享,
最後祝你好運

尋日響黃金見到, 佢話有自己SERVER , 見到佢有好多個台可以睇 , 唔知掂唔掂呢? 佢個英文名都幾搞鬼, 叫 UNB ...
bbq558 發表於 2015-4-8 11:48

個中文名夠似非洲恐怖組織'博科聖地'個名

個中文名夠似非洲恐怖組織'博科聖地'個名
smchkman 發表於 2015-4-9 11:14

你講起又真係幾似喎 , 好爆笑

唔好意思, 對於 android tv box 我真係新仔黎, 以前從未買過, 原來2月尾就有呢部機賣 , 我仲以為係新野黎添 ...
bbq558 發表於 2015-4-9 09:45

勇士出沒!注意!

仲可以係大人面前威威!

等你開箱文