想用 smart dns / vpn 入中國睇電視

想用 smart dns / vpn 入中國睇電視

邊幾間好? 一定要有試用, 因為要試過好用才會付錢買....

請PM?

thanks

根本無需破費!
fathenbuster 發表於 2015-5-3 15:47

係?
咁請指教下點先可以晚間睇都順?

錢我唔介意俾

Netflix hulu 我都照俾。只要俾左真係順我無所謂。

Thanks

回覆 3# askl

上年為左睇netflix 畀左錢買一年 tunnelXXXX , 幾快幾好用~
返大陸仲可以移民睇FB.

回覆  askl

上年為左睇netflix 畀左錢買一年 tunnelXXXX , 幾快幾好用~
返大陸仲可以移民睇FB. ...
s20011301 發表於 2015-5-3 20:43

我初初又係諗住買vpn / smart dns

後來搵到免費野

都用左成個月了, 日日開睇netflix俾家中細路睇disney sitcom 根本完全無lag仲高清添

就咁講話睇大陸電視就籠統D!
不如講個實際例子過你知!
用XDP同電X家睇CCTX十幾個台冇lag冇盛,睇X南X東 ...
fathenbuster 發表於 2015-5-3 21:31

台名我就無咩留意

只係平時開左佢, 一個一個台咁跳, 跳到唔lag為止

有時見有電視想睇下, 又按入去睇咁

請問有咩方法可以晚上8至12點睇都順, 唔lag?

我初初又係諗住買vpn / smart dns

後來搵到免費野

都用左成個月了, 日日開睇netflix俾家中細路睇disney ...
askl 發表於 2015-5-3 22:40

好想用可pm我嗎?thx!

真係唔使咩方法都冇lag噃!
無論本地,梳打埠,寶島抑或大陸都咁順喎!
fathenbuster 發表於 2015-5-4 01:13

咁可能你好彩吧?

我用HKBN100,晚間8-12用盒子睇, 一定會lag