又有¥149 八核电视机顶盒

¥259 -¥10 -事後好評返現¥100 =¥149
http://detail.tmall.com/item.htm ... p;skuId=82446795824

*桃保官方集運用唔倒

買返來玩下都低:p:...不過昨日買了部天蚊D6+(1G+16G)....今日到深圳:drool:

都系用全志H8,比Inphic I6 血虧¥159 平 ¥10 。
似乎有新野出,¥299-,要走緊D貨先。

都系用全志H8,比Inphic I6 血虧¥159 平 ¥10 。
似乎有新野出,¥299-,要走緊D貨先。 ...
lotus123 發表於 2015-6-1 13:07

可能6月中有新野....價錢又貴的

呢部個樣幾好, 但要好評先有得返現¥100, 唔及直接減咁好.
H8到年尾可能¥99就有部. :d:

可能6月中有新野....價錢又貴的
nelsons 發表於 2015-6-1 15:28

對, Himedia HD600A 新版好似話用全志4核,可能系全志A64,HD600A 定價¥299,天敏可能會平幾十。 隻FiberHome I11賣 ¥259,要散貨,個價要平過Inphic I6 血虧價 ¥159。 ¥149 同開博爾 F1  ¥149 一樣,但H8好過RK3128 。 宜家買機,FiberHome I11 個價都幾好。

平就得啦,唔駛諗其他
好似$50 蚊果隻咁,有平就買平
買返黎做學習機都ok

佢e兩日做緊 promote ,早上10點開始頭 100 名買家免費,我睇翻d 記錄 ,d 人 10點零2秒已完成交易,唔知係米做假...

呢部個樣幾好, 但要好評先有得返現¥100, 唔及直接減咁好.
H8到年尾可能¥99就有部.  ...
finepix 發表於 2015-6-1 16:21

看來是有條件性的,有很大可能最多只俾¥60都唔定,一定要cap圖+叫客服寫低晒,返現很被動,真要小心問清楚:-

¥249 - ¥60 = ?!¥189,可能同F2差唔多。
2015-06-01 22:05:49 的螢幕擷圖.png

每日頭果100個買家都唔知系嘜水,睇黎 ¥189 的機會最大。