想買個盒睇日本電視台

如題,各位CHING有無咩好推介

我有追過POST,有iHome ,麥仔,仲有光世代

邊一個會比較好呢

ihome同麥仔睇唔到15+節目,光世代就冇限制

以畫質計麥仔最好,ihome同光世代差不多

台數光世代最齊,第二ihome,最後麥仔

所以各有優劣,睇你要乜

咁價錢呢?

咁價錢呢?
kaijinx1 發表於 2015-6-12 01:33

淘寶有晒價,全部都係人仔價(專機+首年年費)

ihome 同 光世代 大約 $14xx~15xx

麥仔 $19xx,之後每年年費大約$500

師兄,見到有隻「辛斤草雨田」,太子賣1700,點睇?
ntepc 發表於 2015-6-12 08:32

唔知你講邊部,睇日本台一般都係哩三部,口碑較好

其他平台未用過,你唔怕可以做勇士報告

唔知你講邊部,睇日本台一般都係哩三部,口碑較好

其他平台未用過,你唔怕可以做勇士報告 ...
kofz 發表於 2015-6-12 15:17

‘’身雷‘’

麥仔有埋電影,電視劇。如果唔係純睇日本台,麥仔較好。而且可以share去ipad iphone an機睇。電視都唔使開

‘’身雷‘’
alfredku 發表於 2015-6-12 16:05

辛記台係多,不過唔適合睇日本台

都係哥句,多台唔代表睇到,睇到又代表會高清流暢

哩d大包圍apk通常睇到你好彩,睇唔到應該,只係比免費源好少少

我建議如果只睇日本台,只推薦以上三部專機

ihome同麥仔睇唔到15+節目,光世代就冇限制

以畫質計麥仔最好,ihome同光世代差不多

台數光世代最齊,第 ...
kofz 發表於 2015-6-12 00:22

15+節目??