<提問> 請問如果係香港想睇如浙江衛視, 用邊隻好? 超感激解答 !!

<提問> 請問如果係香港想睇如浙江衛視, 用邊隻好?

見到有人話會BLOCK IP, 請問係咪一定要用VPN先睇到??

主要買俾屋企父母睇大陸台

用僅PCCW 8M上網

萬分感激不盡!!!

睇大陸台, 乜鬼都得架啦, 求其係香港買隻有google play store 既, 方便你第事有咩要用既可以有個store 用.  跟住去 http://app.shafa.com/apk/HDPzhibo.html  download HDP 直播.  乜鬼大陸台都有.   

你係睇唔係大陸台先會麻煩d 架者.

邊部機都睇到大陸台 最重要係用咩app姐

多謝晒咁多位靚仔

請問天敏D6 人仔269 OK嗎? 好似幾好

Merra 發表於 2015-6-28 20:31
我係用E部 絕對OK

Merra 發表於 2015-6-28 20:31

你頂得住無google play store 既話咪ok 囉.  要有google play store 既, 一係香港買, 一係就淘寶搵到有google play store 既盒.

我係用E部 絕對OK
火山熔岩 發表於 2015-6-28 20:39

多謝意見

你頂得住無google play store 既話咪ok 囉.  要有google play store 既, 一係香港買, 一係就淘寶搵 ...
postmastur 發表於 2015-6-28 20:40

收到晒, 多謝意見