請求師兄救亡!想要返Letv x50 air最後未有15秒版本Firmware

本來有廣告已經好慘.....
而家新版又lag...打開電視又要按Enter先全畫面...
我好想用返之前未有15秒廣告版本
希望師兄幫手

各位有無人記得未有15秒的上一個版本係咩Verson?

如果知道請求話我知,我搵方法去囉返來,到時可以再share比大家!

thanks 大家~

(Sent from HKEPC iPhone app)

各位有無人記得未有15秒的上一個版本係咩Verson?

如果知道請求話我知,我搵方法去囉返來,到時可以再share比 ...
sasini1 發表於 2015-7-10 21:39

this one
已confirm新update系已解决左久不久出現的电视台频道资料告示!
     LeTV X50 Air 港行 new firmware 3.0.0.9s
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... amp;extra=page%3D11

回覆 3# b-29

ok!
是否下一個版本就出15秒?
咁我先問呢個verson先!
多謝資料提供!
等等我好消息!

(Sent from HKEPC iPhone app)

回覆  b-29

ok!
多謝資料提供!
等等我好消息!

(Sent fr ...
sasini1 發表於 2015-7-10 22:23

呢人個版本糸无加開机廣告!希望你找到造福下大家,雖然我系用S40air

今次我无更新,逃過了一次劫数!奉勸大家以後唔好更新呀!

呢人個版本糸无加開机廣告!希望你找到造福下大家,雖然我系用S40air ...
b-29 發表於 2015-7-10 22:26

我想要s40港版firmware...

回覆  b-29

ok!
多謝資料提供!
等等我好消息!

(Sent fr ...
sasini1 發表於 2015-7-10 22:23

跟住嘅 v3.010s有早期同後期兩個版本,早期update嘅係冇廣告的,後期update都係一樣v3.010s, 但就有廣告。

其實無乜事都係唔使更新
呢啲大陸牌子更新成日有伏
我都好彩今次無更新 唔係就瀨晒嘢

我系s50 2d
上星期update左,無左樂視基本ui,得翻輪播……

仲要距一開會揀天線電視。唔揀數字電視……

有無辦法翻去以前?