安博盒子 vs 小米盒子

朋友話想買部小米外國用,但去問下,店員話外國小米睇唔到香港d直播台,唔知係咪真係?佢介紹我隻安博,又唔知2隻比較邊隻會好d?我只幫朋友買過麥記,但價錢同小米冇得比....

同問,今日掃完深水埗,檔檔都係賣佢,主sell自家app自家market。係1gb ram /8gb rom 有啲卻步。

同問,今日掃完深水埗,檔檔都係賣佢,主sell自家app自家market。係1gb ram /8gb rom 有啲卻步。 ...
hang417 發表於 6/9/2015 23:33

如果同小米真係冇得比....

如果同小米真係冇得比....
takeoto 發表於 2015-9-6 23:43

睇晒佢先再諗

http://digital.discuss.com.hk/vi ... &extra=page%3D1

香討有四十幾頁討論
睇黎都有吾少中伏

香討有四十幾頁討論
睇黎都有吾少中伏
taxman123 發表於 2015-9-7 00:32

果四十幾頁,睇左幾頁就冇睇,似打手多,系咁叫人睇4仔
幾百蚊,我用VPN都系1百蚊1年,買部小米再加幾年VPN都一平过佢

既道蓮又叫人睇四眼仔
臉書殺清負面留言,報喜不報憂

無道義可言

果四十幾頁,睇左幾頁就冇睇,似打手多,系咁叫人睇4仔
幾百蚊,我用VPN都系1百蚊1年,買部小米再加 ...
jerrychan0610 發表於 2015-9-7 00:49

thx, c hing , 我明白, 但我唔想搞亦唔多識vpn dns 。。。  作為一個user ,  我擺低750嘅話,預佢都應該玩到一排掛,就算全死都仲有個miracast , 當apps 盒又化不化算呢? 我其實早年都買左個himedia Q5, 都知道冇永恒,邊得閒成日上論壇搵片源,我買部機係用佢,唔係想服待佢。Q5 我up 完大陸個firmware 已經冇左google play ,  我當佢死左^^

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

吾想搅咁多野可join 有牌子iptv
有三天免費試用、合意才磅水
有客服、可QQ联繫
年费兩舊人仔