麥Xtv=賤格tv

麥格tv=賤格tv
買嚟俾媽睇瑋來日本台
之前成半年開唔到個台
深水埗教轉用中國聯通,睇番幾日
幾日前開始又乜台都睇唔到,補番45日俾我有鬼用咩…
依家買部唔駛年費的安xTV,唔駛錢就睇番瑋來日本台!

麥格tv=賤格tv
買嚟俾媽睇瑋來日本台
之前成半年開唔到個台
深水埗教轉用中國聯通,睇番幾日
幾日前開始又 ...
garylism 發表於 2015-9-26 10:44

買大陸iptv 實有風險.  間間都有.  係講緊幾耐一次咁解.  呢次上面大陸政府做野咁無計.  你用個部安博, 早2個月先俾人係官網facebook 插到要刪留言, 因為乜台唔係lag 就睇唔到.     Even 而加部安博有d 台係仍然睇唔到.

以麥仔既history 黎講, 佢叫相對地穩定.  佢大部份時間係100% 台都睇到.  對上一次出事係世界杯.  不過每次麥仔都保番幾十日free 俾受影響客戶.

如果你要absolutely 安全既話,  你下年唔洗續麥仔, 亦唔recommend 你用麥仔.  你既要求唔係買呢d iptv 盒會幫到你.   因為反正人地補番成個月有多時間你都話無用既話, 你其實係應該比錢cable 或Now.  個d 就100% 無事.

安博平得多,博得過

turbobox都唔錯, 我個friend用緊

買大陸iptv 實有風險.  間間都有.  係講緊幾耐一次咁解.  呢次上面大陸政府做野咁無計.  你用個部安 ...
postmastur 發表於 2015-9-26 13:12

用家定打手, you decide

一開始已經錯,緯來日本台好多免費穩定apps睇到

via HKEPC Reader for Android

安博
朋友買黎睇波, lag到。。。把鬼

半年開唔到台都唔識問客服? 我半日開唔到台都“問候”到客服七彩啦!

好彩 , 我用 《酒店》 iptv , 畫質差啲但起碼日日有得睇先~~~ 仟幾蚊就咁燒焦
alex_ng 發表於 2015-9-26 12:02

《酒店》 iptv 是什麼?? 能否PM??