而家係咪冇法專睇日本電視

係淘寶唔見有得買嘅
收月費果d

係淘寶唔見有得買嘅
收月費果d
yuhon04 發表於 2015-10-3 22:54

大陸政府做緊野, 打緊風呀, 過多個月先再問啦

ihome p900唔得咩?

ihome p900唔得咩?
yanchoki 發表於 2015-10-3 23:47

ihome 得.   不過你而家一樣買唔到, 全部落晒架.  

簡單講, iptv 有關既野, 你唔會買得到而家.  過多個月先再諗啦.

ihome 得.   不過你而家一樣買唔到, 全部落晒架.  

簡單講, iptv 有關既野, 你唔會買得到而家.  過 ...
postmastur 發表於 2015-10-4 00:03
你係咪用緊800蚊個月?日本直送,唔係大陸野,一定無問題啦

大陸政府做緊野, 打緊風呀, 過多個月先再問啦
postmastur 發表於 3-10-2015 23:43

hi ching... 其實我想知咩事~ 8下都好
申: 麥仔使用(但睇唔到好幾日)中~

hi ching... 其實我想知咩事~ 8下都好
申: 麥仔使用(但睇唔到好幾日)中~ ...
ventra 發表於 2015-10-4 04:30

因為有某d on 9 IPTV 盒/app, 係都要擺d 成人台係度.  擺個d 台既盒係死更.  好啦,  而家大陸政府做野整頓 一次過所有iptv app/ 盒, 不論免費定收費.   咪間間都要避囉.   免費野 VST, 泰捷, HDP直播 d 台差唔多死晒.  收費既好多都無野睇.  淘寶全線所有iptv 既野落架.

yanchoki 發表於 2015-10-4 00:29

我唔係用專線.    不過如果你買既iptv 盒靜睇到日本台既話, 好似 ihome, 光世代, RakuTV,  UchiTV, JPHD iptv 個d 既話, 零影響.

yanchoki 發表於 2015-10-4 00:29

我就係用緊 800 蚊一個月的專線.這個月效果反而仲好咗 tim.
指嘅係用嚴格D 嘅眼光去留意佢動態畫面所出現的訊噪比,例如流水中的礙眼蚊狀噪音,樹葉被風吹舞動時的光暗顔色對比
呢幾日的確係連色彩的鮮艷度也提高了.

上大陸forum找日本直播link啦。