呢期有咩盒子抵用/性價比高

話說上年1111買左隻HD600A最近呀姨買左新電視拎左上去試,點知比佢老笠埋,而家無盒子,想買過隻,但係聽人講新版HD600A換左CPU無以前海思咁好,自己又無乜心水,但最想買番隻有藍芽既可以連鍵盤滑鼠既盒子(因為HD600A無,打字好麻煩),唔該晒各位CHING推介~300左右

話說上年1111買左隻HD600A最近呀姨買左新電視拎左上去試,點知比佢老笠埋,而家無盒子,想買過隻,但係聽人 ...
隨機人生 發表於 2015-10-15 17:22

le box

大陸淘寶找才有,香港算把啦,嗰部樂視4K標準版除外。

大陸淘寶找才有,香港算把啦,嗰部樂視4K標準版除外。
beecup 發表於 2015-10-15 23:30

我隻HD600A都係淘,我從來都無講係300蚊係香港買喎

對於開博爾C9 ,大家覺得如何?價錢好似人仔299!因手頭雲網行cr13卡下卡下,吾惦!要尋找另一部

對於開博爾C9 ,大家覺得如何?價錢好似人仔299!因手頭雲網行cr13卡下卡下,吾惦!要尋找另一部 ...
國大代表 發表於 2015-10-16 10:32

播咩卡? 另外想試4k 有咩辦法

delete

播咩卡? 另外想試4k 有咩辦法
oopsxp 發表於 2015-10-16 12:16

卡頓呀,想試4k,首先要有部4k電視

卡頓呀,想試4k,首先要有部4k電視
隨機人生 發表於 2015-10-16 14:17

我意思係播咩片卡, 仲有, 條片4k, 個MON唔洗4k嫁.....

我意思係播咩片卡, 仲有, 條片4k, 個MON唔洗4k嫁.....
oopsxp 發表於 2015-10-16 14:22
哦...自膠sor