安博vs小七

市面咁多盒子,呢兩部好似叫做多人用d.邊部比較優勝?外國用的話,有冇直播香港電視頻道?

via HKEPC Reader for Android

Facebook 就有大量評語

今日見到有人買安博平板

確廢衰似乎係某影,變下變下似乎自己都亂晒籠!

確廢衰似乎係某影,變下變下似乎自己都亂晒籠!
hanzawa 發表於 2016-2-7 15:08

免費源先生,   FYI, 我地個陣咪因為麥仔開左個whatsapp group.  所以都有晒對方電話.   你幻想係同一個人既user, 全部都有名係姓.  包括你講既Kofz. 同我, 都係唔同既人.  group 內大把人都知.

我只係話你聽, 針對你既人唔係一個人, 係成個forum 既好多人.  因為你既見解係偏離正常人

...我只係話你聽, 針對你 ...
postmastur 發表於 2016-2-7 15:35

我講第D咋,自己對號入座自己負責!不過都欣賞你咁坦白鬼拍後尾枕!

我講第D咋,自己對號入座自己負責!不過都欣賞你咁坦白鬼拍後尾枕! ...
hanzawa 發表於 2016-2-7 16:18

我亦都係講事實, 我so far 無見過係呢度或者係discuss 有人buy 你講既野.  我諗你要研究一下你既見解有咩問題會咁多人ban 你講既野.  連admin 都ban 你幾次既話, 你係唔係需要諗下點解你會俾咁多人針對?

我唔相信會咁多人一齊錯囉.

我亦都係講事實, 我so far 無見過係呢度或者係discuss 有人buy 你講既野.  我諗你要研究一下你既見 ...
postmastur 發表於 2016-2-7 16:27

講野要有根據要公道!請問我hanzawa講過乜野要人buy?
睇黎睇去都係有班人係度sell野想人buy先真!

講野要有根據要公道!請問我hanzawa講過乜野要人buy?
睇黎睇去都係有班人係度sell野想人buy先真! ...
hanzawa 發表於 2016-2-7 16:44

免費源先生個名點得黎?   係你先會覺得sell d 垃圾盒子會搵到錢. 仲要真係有香港人會做, 係得你會覺得咁.  我如果要靠sell 呢d 垃圾先搵到食既話, 我諗  唔會有呢個post , 因為根本唔會有錢玩得起.  要陪你玩免費源.