3 香港周六再派免費 4G SIM睇MYTV SUPER!

給尋日拎唔到卡既網友們, 仲有機會
http://www.ringhk.com/news2.php?id=12508
相信今日有行過 3 門前的網友,應該都見到有唔少人去拎 3 香港派發的免費 SIM 吧?雖然呢張 SIM 只可以用黎睇 myTV Super,但始終免費完全唔使錢,實情都吸引到唔少用家去排隊拎 SIM。

3 香港就係下午 1:40 左右,宣佈:「myTV SUPER – 所有SIM 卡已經比人搶晒啦!」,不過未拎到的網友倒是唔使太擔心,因為 3 香港又提早預告,會係今個星期六 3 月 19 日舉行第二輪派發活動,想用 4G 免費睇 myTV Super 的用家記得留意 RingHK 稍後的更新啦!

*更新第二輪派 SIM 資訊:

雖然 50,000 張免費 SIM 半日「清袋」,不過 3 香港就講明會於 3 月 19 日舉行第二輪派 SIM 活動,而地點同地點就同今日一樣,同樣係全線 3Shop 及 3Xpress 早上開鋪時就有得拎。

但到時又會有幾多張免費 SIM 卡呢?小編問過 3 香港方面,但暫時都未有確切數量,僅表示正趕製新 SIM 卡中。

另外 3 香港亦會於黃埔 3Shop (九龍紅磡黃埔花園第一期地下 17 號) 舉辦「myTV SUPER」大型宣傳活動,屆時同樣會大派「myTV SUPER」5GB 數據儲值卡,活動詳情要等稍後公佈。

正, 有張DATA 卡可以慢慢睇

99%拎到SIM CARD嘅人以為可以免費打電話同5GB上所有網

99%拎到SIM CARD嘅人以為可以免費打電話同5GB上所有網
asian_xl 發表於 2016-3-16 11:39

個 5GB 真係乜網都用得..

咁要搶十幾張用嚟上網

咁要搶十幾張用嚟上網
asian_xl 發表於 2016-3-16 12:06

係其它討論區見到有人搶咗5-6張有20幾GB用....話賺咗幾百蚊

asian_xl 發表於 2016-3-16 11:39

事實真係咩都用得

係其它討論區見到有人搶咗5-6張有20幾GB用....話賺咗幾百蚊
bbbear 發表於 2016-3-16 12:13

轉下手就賺十個開

20張 x $50 = $1000

呢張卡真係好適合遊客用就真……