請問有冇人係外國用緊安x

原因我親戚海外國同我講個盒子睇唔到香港直x! 請問有冇師兄用緊呢個野呀! 同我講話係第二代! 一按有直播就不停黑畫面load有冇師兄用緊! 請問呢個盒子係咪已經死左 或者有冇update可以令到佢重生! 有冇師兄用緊可以教下我畫分享下

via HKEPC Reader for Android

原因我親戚海外國同我講個盒子睇唔到香港直x! 請問有冇師兄用緊呢個野呀! 同我講話係第二代! 一按有直播 ...
hijk001 發表於 2016-4-12 19:02

我响美國用呢隻盒,後備U直播完全開唔倒,聽講俾被盜連者封鎖咗,隻UB直播一時得一時唔得,睇得倒都窒到飛起,回播已經自從所謂升級後完全冇嘢睇,基本上近日只可以靠第三方apps先至有得睇,但TVB頻道就完全開唔倒。  近日隻盒响美國ebay上賤賣,從以前賣價美元130至140勁減到90幾蚊有交易,仲免運費,睇倒都心寒。

我响美國用呢隻盒,後備U直播完全開唔倒,聽講俾被盜連者封鎖咗,隻UB直播一時得一時唔得,睇得倒都窒到 ...
cmyk328 發表於 2016-4-12 20:02

"正常"應該係咁

美國政府殺盒子 , 美國睇唔到絕對正常~
alex_ng 發表於 2016-4-12 20:42

htv同月光寶盒仲好正常。 聽講幾曰前ub自行關閉徹出大陸市場,有D山雨欲來嘅感覺。

多謝回應! 咁請問你知唔知現在有沒有免費的軟件可以看到直x香港! 你知啦師奶冇電視如 世界末日!㑖中有冇第三方軟件介紹! 等我幫佢止下  

多謝回應! 咁請問你知唔知現在有沒有免費的軟件可以看到直x香港! 你知啦師奶冇電視如  世界末日! ...
hijk001 發表於 2016-4-12 21:08

聽講UB係盜連大王,盜到犯眾憎俾其他同行群起封殺,所以近日搞到冇嘢睇,整出嚟幾隻所謂後備直播apps,幾日就又俾人封殺,依家只有月光寶盒同htv仲有免費直播,其他都要俾錢,唯一免費只有睇網上點播,你親戚可以用電腦或者盒仔個browser上網睇,網址係 dramacity.se

聽講UB係盜連大王,盜到犯眾憎俾其他同行群起封殺,所以近日搞到冇嘢睇,整出嚟幾隻所謂後備直播apps,幾 ...
cmyk328 發表於 2016-4-12 21:23

Thxxx

聽講UB係盜連大王,盜到犯眾憎俾其他同行群起封殺,所以近日搞到冇嘢睇,整出嚟幾隻所謂後備直播apps,幾 ...
cmyk328 發表於 2016-4-12 21:23

唔係聽講,係事實