收到hkbn的letv

岩岩快遞送上門,又多樣玩具玩
但想問下,係咪要激活左至有一年會藉?咁英超果半年係咪可以分開激活?
另外果四張點播券點用?

via HKEPC Reader for Android

師兄,我都剛激活左,但户口只見一年vip同點播劵,唔見有英超六個月,你都試下係咪咁?

師兄,我都剛激活左,但户口只見一年vip同點播劵,唔見有英超六個月,你都試下係咪咁?

via HKEPC Reader f ...
04xmas 發表於 17/4/2016 20:34

岩岩研究過,都搵唔到英超果6個月....同埋點播劵我都冇,係果盒入面還是入account見到?

問樂視啦,問 HKBN 冇用的

via HKEPC Reader f ...
04xmas 發表於 17/4/2016 20:34

下季至有,唔知會唔會開季至show到出黎呢....

開季會show出黎!好似中超咁!

岩岩快遞送上門,又多樣玩具玩  
但想問下,係咪要激活左至有一年會藉?咁英超果半年係咪可以分開激活? ...
takeoto 發表於 2016-4-17 20:18

英超就開季先問啦

點播卷你睇有黃色 banner 嗰啲戲,佢就會問你用唔用。唔用就睇 6分鐘,用就 48小時內可以睇嗰套戲。

岩岩研究過,都搵唔到英超果6個月....同埋點播劵我都冇,係果盒入面還是入account見到? ...
takeoto 發表於 2016-4-17 23:44

點播卷 account 見到,或你揀要俾卷睇既戲時都會提你。

成個幾月前速遞突然送部盒上門,可能有太多盒用緊,到而家都仲未有衝動開箱。:giveup:

特登去HKBN門市問過有乜特別條款,口頭上有幾個答案:-

1. 部機擁有權已送出,唔使還,亦無得退,話無A/C跟實,丟左去 or 送比人都得。
2. 裡面VIP card 就好似 prepaid sim 卡/會員卡,逾期就自動無效。
3. 到期想再睇就要增值/續會,所以邊個俾錢都得咁話。

應該係咁上下,但有咩特別野睇就真係未曾收到過咩清晰資訊。

開季會show出黎!好似中超咁!
kimi1999 發表於 18/4/2016 08:06

睇過足總杯,出唔到1080