有無Ching用TV Box睇緊myTV SUPER呢?

想問下睇唔睇到同有無咩問題呢?
THX~

我用letv box睇無問題,
不過要配mouse用先揀到野。

via HKEPC Reader for Android

我用letv box睇無問題,
不過要配mouse用先揀到野。

eiji_toe 發表於 2016-4-19 07:38

播片個時可唔可以全熒幕呢?

播片個時可唔可以全熒幕呢?
nnd 發表於 2016-4-19 10:08

可以全屏幕
而家買左隻山寨錄影盒想錄letv
不過買番黎個hdmi無得解hdcp
暫時錄唔到

我用樂視個盒子裝左viu 同mytv super 黎睇都無問題

MySuperTV唔係要跟hardware注册咩?即係你登記咗用手機,抄落TV盒都用到?

MySuperTV唔係要跟hardware注册咩?即係你登記咗用手機,抄落TV盒都用到?

via HKEPC Reader for Android ...
yswjazz 發表於 2016-4-22 12:53

app 版係計你第一次login 個APP 就定死一部機睇要轉就要去客服改, 我係3HK 用戶, 係3網頁申請, $58蚊包本地同外購劇, 無約可隨時取消, 我覺得制得個, 俾我阿媽睇配音劇, 係佢平板度裝睇到無問題

大台個盒可唔可以裝其他app

edward1906 發表於 2016-4-22 18:38

個盒咩 spec ?  

edward1906 發表於 2016-4-22 18:38

唔得