今日用唔到movie點播, 係唔係block左?

很多都播唔到, ...  好無奈...

大前日仲用到的...

PS.  我用緊HD600A  海思CPU.

很多都播唔到, ...  好無奈...

大前日仲用到的...

PS.  我用緊HD600A  海思CPU. ...
cyjoe_2000 發表於 2016-4-23 22:35

block咗甚麼

回覆 1# cyjoe_2000

用咩apps?

回覆  cyjoe_2000

用咩apps?
beecup 發表於 2016-4-24 06:12

同問!
依家晚晚點播一套電影,假期兩套!
發覺每日新片上線數量多過消耗,點追都冇可能睇得晒!

vXt, 電X貓, 蜜蜂仔, ... 全部都唔得...
hold了幾分鐘得1k bps, 有些直情無野...

試過用轉dns都唔得...

試過用轉dns都唔得... ...
cyjoe_2000 發表於 2016-4-24 10:21

vxt,電x貓沒用很久裝個沙發裡面有些app是可以看,慢慢試,裝完播不到就剷了它,不用裝太多app

試過用轉dns都唔得... ...
cyjoe_2000 發表於 2016-4-24 10:21

唔得咪搵個得架囉,成百個任你揀,犯法野係咁架啦。

問題不清晰,你係話用default嘅芒果睇唔到定編個app睇唔到?

問題不清晰,你係話用default嘅芒果睇唔到定編個app睇唔到?
frankfrank 發表於 2016-4-24 12:41

樓主下面講咗啦

樓主下面講咗啦
buynaka 發表於 2016-4-24 12:59

我靜係睇上面冇睇下面,哈哈