寬頻新約送樂視盒,要埋個盒有冇問題?

請教

在傾談 數記 寬頻新約,
數記 話約包埋樂視盒 LETV。

我原本已有另外的電視盒,
對 樂視盒冇興趣,
亦冇乜研究過樂視盒的資料。

但 數記話我要唔要個盒
寬頻約價錢都會是一樣的。

所以除非怕個盒會爆炸
或有咩隱藏條款半年一年後自動叉我月費錢我要煩去點 lut 身,
否則要埋個盒應該是無妨的。

可能我慣左逢親尼d
送埋比我既野就要循例 check 下
有冇咩隱藏條款要注意以後有冇手尾跟(數記應該冇問題的,
但樂視果邊月費我唔熟識 --->咩 樂 迷 99,體育套餐....)?

我已略略看過這帖,
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1
但現在我是寬頻約送盒的,不是自己買盒的,
情況和盒版本有分別嗎?

好簡單,即係買左個盒。你可以當送,不過已經計埋落寬頻價錢。

佢包既會員,你用完期限就完,唔會有人理你,唔會有人叫你續,唔會有人扣到你錢,除非你自己經個盒話要續約,你自己入信用卡資料買會員,你自己確定俾錢,否則期限到個盒就變咗一個普通 android 盒,你想當 AP 又得,自己裝 apk 睇又得,都係冇人理你的。

回覆 2# buynaka

謝意見,

換句話講?
樂視盒一完左(送果d)月費約就完全冇野睇變廢盒....

好簡單,即係買左個盒。你可以當送,不過已經計埋落寬頻價錢。

佢包既會員,你用完期限就完,唔會有人理你 ...
buynaka 發表於 2016-5-8 18:22

唔同,

買盒有得退盒囉番錢,
我依家冇得退盒囉番錢。哈

回復 3 #red_devil

佢可裝apk,癈唔晒。但如果你已經有 android box又對佢啲節目無興趣,唔開封賣咗佢拎現金好過。

via HKEPC Reader for Android

回復 red_devil

佢可裝apk,癈唔晒。但如果你已經有 android box又對佢啲節目無興趣,唔開封賣咗佢拎現金 ...
ngreg 發表於 2016-5-8 20:28

如果可以裝其他 3rd party apps
唔係局限佢d 樂視付費app,
都廢唔曬,唔洗淨用來做 router
Hotspot.

Hotspot. ...
red_devil 發表於 2016-5-8 21:49

之後還可以看很多免費台,只是不能點播。

Hotspot. ...
red_devil 發表於 2016-5-8 21:49

但佢粒cpu的確好廢。播也都唔夠人順同清晰。

但佢粒cpu的確好廢。播也都唔夠人順同清晰。
curtis1999 發表於 2016-5-9 16:39

4核嗎?
衰過小米?

4核嗎?
衰過小米?
red_devil 發表於 2016-5-9 17:36

兩年 前同價產品海迪美H600A好過佢。