樂視盒子冇vip用唔用得

朋友開香港寬頻送左部樂視盒子,佢轉送俾我玩,我可以用嗎?(我都係用香港寬頻)

朋友開香港寬頻送左部樂視盒子,佢轉送俾我玩,我可以用嗎?(我都係用香港寬頻) ...
king3282999 發表於 2016-5-20 15:59

香港寛頻既LETV盒子送1年VIP同半年英超喎....
你個FRIEND係咪送漏開通VIP既卡比你, 定已經係部盒子度開通左?

第一次用個盒, 好似會叫你登記, 如果個friend比你時已經睇到, 應該你個friend已經登記左.....

就算無VIP account都可以睇到啲輪播台。
另外個盒子可以自己裝android apk。

借post 問下,我見淘寶有會員賣
19-20蚊1個月,
200蚊1年
唔知香港用唔用到? 有無c兄試過?

vip無什麼用, 比較新的戲始終都要比錢, 最值看都是英超, 要多等2個幾3個月才能看, 淘寶VIP 可問問淘寶客服得唔得

朋友開香港寬頻送左部樂視盒子,佢轉送俾我玩,我可以用嗎?(我都係用香港寬頻) ...
king3282999 發表於 2016-5-20 15:59

我一樣有親戚用開香港寬頻送左部樂視盒子俾我玩...開左Vip看英超好正...,我同時有用埋小米盒子...

有 英超 睇 咁正
chungsm 發表於 2016-5-24 15:50

係呀,板主...

係呀,板主...
boot 發表於 2016-5-24 15:53

唔係 8月先開波咩

我上網睇,好似話同一個ip之下可以共用同一個賬號
咁即係有兩部樂視盒子,一部放係朋友家,用vpn 入黎我router 可唔可以一齊睇英超?