有冇人用緊舊Google Chromecast???

想問問駁落電視清唔清,同順唔順暢?
考慮緊買唔買番個,thx!

未買既. 直接買新版啦. 行AC 順過舊版好多

熊小子 發表於 2016-6-4 10:31

唔好貪平買舊版,播片可能唔暢順。
前日啱啱$300 買左 Chromecast 2,玩左2日,
用 router 行 5ghz
電視睇 Youtube 網台節目,出奇地清,唔會窒,
用 videostream 播電腦 H264 mkv 片,
畫質同我部 Himedia HD900A 不相伯仲。

唔好貪平買舊版,播片可能唔暢順。
前日啱啱$300 買左 Chromecast 2,玩左2日,
用 router 行 5ghz
電視 ...
andyhkepc 發表於 2016-6-4 13:28

巴打,你係邊買?謝

巴打,你係邊買?謝
173 發表於 2016-6-4 14:25

Y拍 (水貨)
順帶一提,講下佢唔好既地方
有d失望,佢唔多支援到 H265 mkv,每3秒 buffer 一下,
睇片根本看不下去。

熊小子 發表於 2016-6-4 10:31

帥兄,唔知你電話會唔會轉plan,
咁岩我上星期轉左3,
佢有plan送 chromecast, 有dbs張卡就得
比條link你自已睇
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/promotion/3HK-zh

帥兄,唔知你電話會唔會轉plan,
咁岩我上星期轉左3,
佢有plan送 chromecast, 有dbs張卡就得
比條link你自已 ...
大愛gill 發表於 2016-6-4 21:56

多謝巴打,
我老豆要轉plan,
我又有張dbs,同老豆夾夾先~

舊版用咗一段日子。冇問題。好滿意

舊版用咗一段日子。冇問題。好滿意 X 2

新版唔知有乜分別???

現在幾錢?