樂視盒子 4K 標準版Miracast疑問?

樂視盒子 4K 標準版疑問? 在官網上話樂視盒子 4K 標準版可以支援 Miracast, 咁同淘宝那些 HDMI 同屏器有咩分別呢? 可同時支援 Android, IOS 及 Windows 平台嗎? 請指教一下, 謝謝!

我測試過,效果好差,播片好lag

係...差到我唔信,吹就乜都掂,用落知奶野...

可惜我部啱啱過咗6個月唔記得退,啃咗4舊水...

可惜我部啱啱過咗6個月唔記得退,啃咗4舊水... ...
uncle9 發表於 2016-6-10 13:20

咁你咪参加下佢啲抽獎遊戲囉,兩野就賺返四舊以上啦。

咁你咪参加下佢啲抽獎遊戲囉,兩野就賺返四舊以上啦。
buynaka 發表於 2016-6-10 13:26

我e+想賣咗佢tim呀...

用過發覺其實都唔係經常睇佢,睇u管都冇HD,我用平板出HDMI好過...

我e+想賣咗佢tim呀...

用過發覺其實都唔係經常睇佢,睇u管都冇HD,我用平板出HDMI好過... ...
uncle9 發表於 2016-6-10 17:08

youtube 點會冇 HD?  你裝咗邊個 U管?

aachung 發表於 2016-6-8 18:35

Miracast 只適合文書 / powerpoint 等應用

睇片打機都是用番 HDMI

aachung 發表於 2016-6-8 18:35

將mytv/ mytvsuper畫面miracast順唔順?

可惜我部啱啱過咗6個月唔記得退,啃咗4舊水... ...
uncle9 發表於 2016-6-10 13:20

將mytv/ mytvsuper畫面miracast順唔順??

將mytv/ mytvsuper畫面miracast順唔順??
nnd 發表於 2016-6-10 21:25

e兩個都未試過,因為將手機畫面mirror去電視個效果已經唔好,我睇網站片/u管 都轉用平板出hdmi算...

mytv唔係有app可裝,直出電視咩?  我冇睇tbb所以唔知...