樂視盒子裝左既app可唔可以抽出黎

裝左係樂視既app.可唔可以抄出黎裝落另一部樂視用?

via HKEPC Reader for Android

唔得~綁死左部機~ 就算你抽出黎. 第二部機都唔會用到

了解,謝謝!

裝左係樂視既app.可唔可以抄出黎裝落另一部樂視用?  

via HKEPC Reader for Android ...
takeoto 發表於 2016-6-21 04:38

你不如直接啲講想由行機抽去水機用。

會認好多'碼" 吧

你不如直接啲講想由行機抽去水機用。
buynaka 發表於 21/6/2016 16:17

行機水機?我裝hkbn送的,係行定水?

回覆 6# takeoto

無GoogPLay 下載GoogPLay App方式
    http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2286761

回覆  takeoto

william8246510 發表於 22/6/2016 15:27

試下先~thx!
要唔要用電話號碼做確定架?

回覆  takeoto

william8246510 發表於 22/6/2016 15:27

試下載左個my tv,唔work啵.....

行機水機?我裝hkbn送的,係行定水?

takeoto 發表於 2016-6-22 15:19

即係兩部行,一部俾人裝咁野。你去裝其他 market (當x, xmobile, saxa...) 自己裝啦,大把。