請推荐盒子

請各位逹人推荐適用盒子
主力連接電腦播多媒體
機頂盒錄的電視節目
H264+AC3+字幕

AV红白黄線輸出
如果可以連缐上網睇片更好

Thx

請各位逹人推荐適用盒子
主力連接電腦播多媒體
機頂盒錄的電視節目
H264+AC3+字幕

AV红白黄線輸出
如果可 ...
lsc000 發表於 2016-8-2 16:27

我剛剛訂左部TX5 PRO仲未收到,唔知好唔好用,睇介紹就好吸引,售價美金46蚊,2gb ram, 16gb rom, android 6, 預裝最新版Kodi, 可以駁hdmi或AV紅黃白,,總之就係天下無敵,哈哈。  唔知有冇人用過可以分享一吓使用心得呢?

除了雲OS盒之外甚麼都可以。不過有紅白黃線都係較舊較次設計

我剛剛訂左部TX5 PRO仲未收到,唔知好唔好用,睇介紹就好吸引,售價美金46蚊,2gb ram, 16gb rom, androi ...
cmyk328 發表於 2016-8-2 22:41

有冇光纖輸出?有冇dts解碼?有冇hevc h.264/5硬解?hdmi 2.0? Giga lan? 5G wifi?

回覆 2# cmyk328

訂咗剛收到貨, ching 個遙控係咪一樣? 同網上 show 既唔同咗....

回覆  cmyk328

訂咗剛收到貨, ching 個遙控係咪一樣? 同網上 show 既唔同咗.... ...
kiyam 發表於 2016-8-3 17:05

我仲未收到

有冇光纖輸出?有冇dts解碼?有冇hevc h.264/5硬解?hdmi 2.0? Giga lan? 5G wifi?
buynaka 發表於 2016-8-3 13:18

睇介紹係乜都有

回覆  cmyk328

訂咗剛收到貨, ching 個遙控係咪一樣? 同網上 show 既唔同咗.... ...
kiyam 發表於 2016-8-3 17:05

請問你試左機未?效果好唔好?

請問你試左機未?效果好唔好?
cmyk328 發表於 2016-8-3 18:51

未試,要夜啲至返屋企

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android

未試,要夜啲至返屋企

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android
kiyam 發表於 2016-8-3 19:55

我只用 HMDI 出 mon, audio 經 mon 出 2.0. 暫時未有問題.