好cheap! pad ver. mytvsxper update後唔俾miracast或hdmi駁電視

好小家芳死益人, 用手機定合睇係個人選擇, don't worry, I will not watch Olympics on tbb

個個都拎個Phone或Pad俾每月費$38,走去Miracast或HDMI駁電視睇,
咁佢個俾每月費$68,$780myTV SUPER自閉盒搵邊個買?

用chromecast亦都不能看

個個都拎個Phone或Pad俾每月費$38,走去Miracast或HDMI駁電視睇,
咁佢個俾每月費$68,$780myTV SUPER自閉 ...
beecup 發表於 2016-8-2 21:41

唔係喎, 個hkbb plan係包個合同"流動裝置"收睇  咁如果牙媽用個合睇緊咁我用pad睇佢點解要理我駁唔駁電視?不過講多無謂冇合亦絕對唔會進貢tbb

好小家芳死益人, 用手機定合睇係個人選擇, don't worry, I will not watch Olympics on tbb ...
chaos12 發表於 2016-8-2 20:08

APP 版係懞D 既假高清黎架喎...

回復 4 #chaos12

想有mytv super盒就自動解封apk版miracast限制?邊有咁智能
而且你都識講流動裝置收睇,駁咗去tv仲算係流動裝置收睇咩

唔用佢睇最實際
大台一向作風邊會咁好死比免費試用你睇奧運, 都唔知係咪因為上唔夠客, 同廣告商交待唔到就真, 既然係咁, 大家唔用tvb睇奧運就係對呢個小家台最好既回應

免費試睇都可以睇到 9月30日喇, 勿要比錢既咩 !

Cheap咗幾廿年,唔爭在後尾嗰幾年

大台不嬲小家  但估唔到免費試用期都唔比駁去電視睇

買你死人封閉垃圾盒   好難啦!